13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Schrijf in voor Moto Guzzi Experience

De Moto Guzzi Experience is in 2019 toe aan zijn derde editie. De eerste twee evenementen gingen over de prachtige wegen van Sardinië en daarna Dolomieten en Toscane. Dit keer steekt de Guzzi-karavaan zelfs de Italiaanse grenzen over, al blijft het voorlopig onduidelijk wat de eindebestemmingen zijn. In maart 2019 weten we wat dat betreft meer. Moto Guzzi experimenteert dit keer wel met de lengte van de tochten. Die variëren van vier tot tien dagen.

Niet alleen voor verstokte Guzzi-fans
De meeste dingen blijven wel bij het oude. Laat het maar gerust aan Italianen over om mooie routes, perfecte lunchplekken en nog betere restaurants voor het diner uit te zoeken. Bovendien hebben deelnemers de keuze uit alle Moto Guzzi-modellen. Van de kleine V7 III tot de luxetourer California. Bovendien maakt ook de nieuwe V85TT allroad deel uit van het gezelschap. De Experience is niet alleen voor Guzzi-fans in hart en nieren, maar voor iedereen die een mooie rit wil maken op een karaktervolle Italiaan. Meer informatie is op te vragen op motoguzzi@motoguzziexperience.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen