maandag 27 mei 2024

Scorpion EXO-City II

De EXO-City II is de ideale open face helm. Uiteraard perfect geschikt voor wie veelvuldig in de stad te vinden, maar ook voor daarbuiten. Dit heeft te maken met het grote vizier, dat niet alleen in de breedte voldoende zicht geeft, maar ook voldoende lengte biedt. Hierdoor wordt het gezicht ook op hogere snelheden voor de wind goed afgeschermd. Een uitstapje naar de snelweg is daardoor ook goed mogelijk. Door de polycarbonaatschaal is de Scorpion EXO-City II daarnaast erg licht en biedt deze ook voldoende bescherming.

De EXO-City II biedt naast voldoende veiligheid ook de kwaliteit die u van Scorpion gewend bent. Om dit te bekrachtigen biedt Scorpion maar liefst vijf jaar garantie op de helm. Qua veiligheid voldoet ook de EXO-City II aan de laatste ECE 22-06 goedkeuring.

Het draagcomfort van de EXO-City II staat ook op een zeer hoog niveau. Dit komt onder andere door de twee buitenmaten die Scorpion aanbiedt voor de helmschaal. Voor brildragers is de helm voorzien van het Kwikfit™ systeem. Deze uitsparing in de helmbekleding is geschikt voor een uiteenlopend scala aan brillen. De KwikWick® bekleding zorgt voor de juiste isolatie, waardoor de EXO-City II juist koel aanvoelt in de zomer en warm in de winter. Daarnaast is de stof anti-microbiologisch en gemakkelijk uitneembaar om te wassen. Door middel van het Speedview™ zonnevizier is een losse zonnebril ook overbodig, juist omdat dit zonnevizier zo eenvoudig in- en uit te schuiven is. Door middel van de micrometric buckle is de kinband eveneens eenvoudig te openen en te sluiten.

Eveneens prettig is de bluetooth voorbereiding. De kleine uitsparingen in de helmbekleding bieden namelijk voldoende ruimte voor het plaatsen van een communicatie systeem, zonder de oren af te klemmen.

De Scorpion EXO-City II is beschikbaar in verschillende kleuren, waarbij er ook de keuze is voor originele en opvallende graphics.

Maatvoering: XS tot en met XXL (in twee verschillende buitenmaten)

Prijs: vanaf €129,90 (Graphics vanaf €159,90

Kleuren Solid: White, Black, Cement Grey en Matt Black

Kleuren Vel: Gris Mat/Rouge, Noír Métal/Blanc, Rouge/Blanc en White/Neon Yellow

Kleuren Mall: White/Red, Rouge/Blanc/Blue en Blanc/Rose/Vert

Kleuren Bee: Blanc/Vert/Or en Black/White

Kleuren Short: Argent Mat/Blanc en Gris/Rouge

Garantie: 5 jaar

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen