maandag 11 december 2023

Sneakerliefhebbers opgelet: Kawasaki en Adidas lanceren ZX22

Na de eerdere release van de ZX 8000 en ZX 5K Boost sneakers bundelen Kawasaki en Adidas nu opnieuw de krachten met de Adidas Kawasaki ZX22.

Het allereerste ZX-ontwerp werd in 1984 geïnspireerd door Kawasaki. De ZX22 schoenen maken deel uit van het volgende hoofdstuk van de samenwerking tussen het Japanse motormerk en Adidas, waarbij Adidas zich heeft laten inspireren door een Kawasaki conceptvoertuig. De sportschoenen hebben een uniek, recht gevormd spatbord, reflecterende details en levendige limoengroene accenten. De zachte BOOST demping verhoogt elke beweging met comfort.

Met deze drietrapsraket zet Kawasaki de motorwereld volledig op z’n kop

Gedeeltelijk gemaakt van gerecycled materiaal afkomstig van productieafval, zoals snijafval, en huishoudelijk afval na consumptie om de grotere milieueffecten van de productie van nieuw materiaal te voorkomen.

De Adidas Kawasaki ZX22 sneaker kost 150 dollar (150 euro) en is op 24 november vanaf 08:00 uur te bestellen via deze link. Tevens zullen de sneakers vanaf eind november verkrijgbaar zijn bij de Kawasaki-dealers.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen