Spullen om je Suzuki V-Strom mee te verfraaien

Suzuki heeft een aantal aantrekkelijke accessoire-pakketten voor de V-Strom 650 XT & A.

Touring Pack

Het Touring Pack voor de Suzuki V-Strom 650A en Suzuki V-Strom 1000(XT)A biedt accessoires die extra comfort bieden tijdens lange toertochten. Het pakket is heel geschikt voor langeafstandsrijders. Die afstanden verslind je makkelijker met een drietal comfortverhogende accessoires.

Windscherm Airflow

Het windscherm heeft een in hoogte verstelbare windgeleider. Het voorkomt turbulentie en biedt betere bescherming tegen de wind.

Middenstandaard

Onmisbaar om zonder hulp je ketting te smeren en te spannen. Specifiek ontwikkeld voor de V-Strom met veel aandacht voor het zwaartepunt van de motorfiets. Hierdoor zet je je motor makkelijker op de middenstandaard.

Topkoffer 55 liter

Zowel het design als het montagesysteem van de topkoffer is op de V-Strom afgestemd. De afsluitbare luxe topkoffer biedt ruimte aan bijvoorbeeld twee helmen.

Adventure Pack

Het Adventure Pack voor de V-Strom 650(XT)A en V-Strom(XT)A met er voor zorgen dat avontuurlijk aangelegde rijders onder alle omstandigheden comfortabel en veilig op iedere bestemming aankomen. De prijs van het Adventure Pack begint bij € 1.249,- en bestaat uit de vijf accessoires.

Zijkofferset

Twee robuuste zijkoffers met elk een inhoud van 30 liter, een slotset en een bijpassend dragersysteem. De luxe koffers zijn voorzien van het Suzuki-logo.

Windscherm Vario Smoke

Donkergetint windscherm, voorzien van een in hoogte verstelbare windgeleider. Te verstellen zonder gereedschap.

Valbeugelset

De set past perfect bij het design van de V-Strom. De robuuste zwarte valbeugelset biedt bescherming wanneer de motor onverhoopt mocht omvallen. Hij is bovendien het bevestigingspunt voor bijvoorbeeld de Suzuki-verstralers.

Verstralers

Moderne, compacte verstralers met LED-verlichting die zorgen voor voortreffelijk zicht en een extra stoere look. De twee LED-lampen zijn voorzien van hightech-reflectoren en onderscheiden zich door een zeer laag verbruik.

Handvatverwarming

Onmisbaar voor doorrijders en liefhebbers van noordelijke streken. De slanke geïntegreerde handvatverwarming voor de V-Strom 1000(XT)A heeft drie warmte-instellingen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?