Super Soco TS Street Hunter: 140 km elektrisch voor €4.500

Super Soco TS Street Hunter: 140 km elektrisch voor 4.500 euro. De Super Soco’s worden de komende dagen geïntroduceerd, maar BikeSocial kreeg de eerste beelden van de nieuwe Super Soco 2021-reeks in handen, zij het digitale.

Op YouTube zijn de eerste teasers van de 2021 TS Street Hunter verschenen. Een van de twee ontwerpen die het Britse tijdschrift heeft onthuld, zou moeten anticiperen op de lijnen van dit model.

Super Soco TS Street Hunter

Van de Street Hunter wordt verondersteld dat-ie de TSx vervangt. Of hij staat naqst dit model. Het uiterlijk verschilt niet veel. De elektromotor zorgt voor meer ruimte in het frame voor een groter accuvolume. Anders is de achterbrug die nu de afmetingen heeft en de overeenkomsten van een motorfiets. De zijpanelen zijn opnieuw ontworpen en ook de koplamp is opgeknapt.

De teaser toont ook de snelheidsmeter, die een topsnelheid van 75 km/u heeft. Dat duwt de gedachten over de nieuwe Street Hunter in de richting van een A1/A-rijbewijs motor.

MV Agusta: nieuwe Adventure, 500cc en elektrische motoren

De elektrische modern-classic

De 2021 TS Street Hunter heeft dezelfde technische kenmerken, maar verpakt dat in een retrostijl. De TC heeft een echte update ondergaan om op het niveau van het nieuwe model te kunnen evenaren.

De prijzen van de twee modellen zijn lager moeten dan die van de TC Max. Die prijs ligt rond de € 4.500,-.

Super Soco TS Street Hunter

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?