zondag 25 februari 2024

Vrijwilligers gezocht voor het Mega MotorTreffen

Het gezelligste motortreffen van Nederland is terug! Help je een handje mee?

De 5e editie van het Mega MotorTreffen zal dit jaar plaatsvinden op zondag 7 mei 2023 in het Autotron in Rosmalen. Het wordt een motorfeest met duizenden motorrijders.

Dit kunnen we niet alleen en we hopen dat je ons hierbij wil helpen. We zijn flexibel en zorgen goed voor onze vrijwilligers. Je kunt zelf bepalen of je in de ochtend of middag een helpende hand kunt bieden (of de hele dag). Het moet vooral een leuke dag zijn. Daarnaast krijg je een T-shirt en worden al het eten en drinken geregeld.

Functie: vrijwilliger algemeen

Op het Mega MotorTreffen hebben we diverse vrijwilligers nodig. Onder andere op de parking, bij de kassa, toegangskaarten scannen bij de ingang, toezicht op het springkussenfestijn voor kinderen, achter de bar in de clublounge en catering voor vrijwilligers. Je staat dus midden in het feestgeruis en geniet met volle teugen van het evenement.

Functie: voorrijder

Het evenement staat onder andere in het teken van proefrijden met nieuwe motoren. Zo’n 15 merken zullen met demo-motoren aanwezig zijn. De bezoekers willen we niet op eigen initiatief de weg op laten gaan. Daarom zijn we op zoek naar ervaren motorrijders die de gehele dag als voor- of achterrijder op hun eigen motor actief willen zijn.

We hebben hiervoor een mooie route in de omgeving van het Autotron uitgezet. Deze krijg je uiteraard als GPX-bestand toegestuurd. Vanzelfsprekend vergoeden we de brandstofkosten die je tijdens het evenement maakt.

Zie je het zitten om een paar uurtjes te helpen en heel veel motorrijders een mooie dag te bezorgen? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen