vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

UPDATE Superhelden gezocht voor het Mega MotorTreffen

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN! WE WILLEN IEDEREEN BEDANKEN VOOR DE ENTHOUSIASTE REACTIES. ZONDER JULLIE GEEN MEGA MOTORTREFFEN!

Op zondag 10 april 2022 organiseren we het leukste motorevenement van Nederland: Mega MotorTreffen 2022. Help je een handje mee?

Motor.NL is voor iedereen! Wij vinden het belangrijk om motorrijders te verbinden en te inspireren. Ons motto: zoveel mogelijk plezier uit het motorrijden halen. We maken iedere dag inspirerende content, organiseren te gekke evenementen en bieden diensten aan die jou op weg helpen. Wees welkom, want motorrijden is voor iedereen.

Het zal je niet zijn ontgaan dat we vol gas het nieuwe jaar in gevlogen zijn met de lancering van de Motor.NL Riders Club: de leukste motorclub van Nederland. Ook het Mega MotorTreffen gaan we weer organiseren. Een gezellig motorevenement op zondag 10 april 2022 in het Autotron Den Bosch. Hiervoor worden alle clubleden en abonnees van Motor.NL gratis uitgenodigd! Niet-leden kunnen binnenkort een ticket aanschaffen in de voorverkoop. Het evenement staat garant voor duizenden motoren en een hoop gezelligheid.

Dit soort evenementen en clubactiviteiten kunnen we niet alleen en zodoende vragen we je om je hulp. Heb je tijd en zin om bij te dragen aan dit te gekke motorevenement, meld je dan z.s.m. aan. We zijn flexibel en zorgen goed voor onze vrijwilligers. Zo krijg je een T-shirt aangeboden, worden alle versnaperingen geregeld en organiseren we eens per jaar een vrijwilligersevenement in ons clubhuis Garage29. Of je nu een dagdeel wilt helpen, of structureel door het jaar heen. We zijn blij met alle motor-enthousiastelingen die het andere motorrijders naar hun zin willen maken! Help je mee?

Vrijwilliger Mega MotorTreffen

Het Mega MotorTreffen 2022 vindt op zondag 10 april plaats in het Autotron Den Bosch. Op deze dag hebben we diverse vrijwilligers nodig: van het scannen van tickets tot het regelen van de parking. Je staat midden tussen honderden, dan wel duizenden motoren. Kortom, je geniet ondertussen met volle teugen van het evenement. Je kunt zelf bepalen of je in de ochtend of middag een helpende hand kunt bieden. Het moet vooral een leuke dag zijn!

Voorrijder Mega MotorTreffen

Het Mega MotorTreffen staat onder andere in het teken van proefrijden met nieuwe motoren. Bijna 20 merken zullen met demo-motoren aanwezig zijn. De bezoekers willen we niet op eigen initiatief de weg op laten gaan. Daarom zijn we op zoek naar ervaren motorrijders die de gehele dag als voor- en achterrijder actief willen zijn. We hebben hiervoor een mooie route in de omgeving van het Autotron uitgezet. Deze krijg je uiteraard als GPX-bestand toegestuurd. De lunch wordt geregeld én we vergoeden uiteraard alle brandstofkosten.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN! WE WILLEN IEDEREEN BEDANKEN VOOR DE ENTHOUSIASTE REACTIES!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen