Supermoto Masterclass in Italië

Kun je niet wachten tot goed weer? Geef je dan nu op voor onze Supermoto Masterclass in maart. De Masterclass vindt plaats in Noord-Italië, net onder Milaan en is van zondag 17 tot en met zondag 24 maart. 

Wat kun je verwachten?
– Je wordt begeleid door zesvoudig Nederlands en Europees kampioen, Marcel van Drunen. Ook zullen de ervaren en professionele Supermoto-rijders Christiaan Ravaglia (vijfde op WK Supermoto) en Andrea Occhini les komen geven.

– Er wordt gereden op twee circuits, beide op ruim dertig minuten rijden vanaf het hotel. Zoals gewoonlijk wordt er voor de lunch les gegeven en kun je 's middags vrij rijden.

– De eerste dagen rij je op Motodromo Castelletto. Dit is een mooi, technisch circuit dat zeer geschikt is voor Supermoto. Vanaf woensdag wordt gereden op Pista South Milano. De zondagen zijn aankomst- en vertrekdagen.

Meer informatie: www.supermotoschool.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.