vrijdag 19 april 2024

Supermoto Masterclass in Italië

Kun je niet wachten tot goed weer? Geef je dan nu op voor onze Supermoto Masterclass in maart. De Masterclass vindt plaats in Noord-Italië, net onder Milaan en is van zondag 17 tot en met zondag 24 maart. 

Wat kun je verwachten?
– Je wordt begeleid door zesvoudig Nederlands en Europees kampioen, Marcel van Drunen. Ook zullen de ervaren en professionele Supermoto-rijders Christiaan Ravaglia (vijfde op WK Supermoto) en Andrea Occhini les komen geven.

– Er wordt gereden op twee circuits, beide op ruim dertig minuten rijden vanaf het hotel. Zoals gewoonlijk wordt er voor de lunch les gegeven en kun je 's middags vrij rijden.

– De eerste dagen rij je op Motodromo Castelletto. Dit is een mooi, technisch circuit dat zeer geschikt is voor Supermoto. Vanaf woensdag wordt gereden op Pista South Milano. De zondagen zijn aankomst- en vertrekdagen.

Meer informatie: www.supermotoschool.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen