13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Supermoto Masterclass in Italië

Kun je niet wachten tot goed weer? Geef je dan nu op voor onze Supermoto Masterclass in maart. De Masterclass vindt plaats in Noord-Italië, net onder Milaan en is van zondag 17 tot en met zondag 24 maart. 

Wat kun je verwachten?
– Je wordt begeleid door zesvoudig Nederlands en Europees kampioen, Marcel van Drunen. Ook zullen de ervaren en professionele Supermoto-rijders Christiaan Ravaglia (vijfde op WK Supermoto) en Andrea Occhini les komen geven.

– Er wordt gereden op twee circuits, beide op ruim dertig minuten rijden vanaf het hotel. Zoals gewoonlijk wordt er voor de lunch les gegeven en kun je 's middags vrij rijden.

– De eerste dagen rij je op Motodromo Castelletto. Dit is een mooi, technisch circuit dat zeer geschikt is voor Supermoto. Vanaf woensdag wordt gereden op Pista South Milano. De zondagen zijn aankomst- en vertrekdagen.

Meer informatie: www.supermotoschool.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen