maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Tekeningen nieuwe Husqvarna vrijgegeven

De toekomst van Husqvarna ligt op straat. Letterlijk en figuurlijk, zoals blijkt uit deze tekeningen. Want op deze schetsen is de nieuwe 900cc metende naked te zien. Dit portotype is zeer waarschijnlijk het begin van heel veel nieuws vanaf het Husqvarna-front. Hoewel nog niet al te veel duidelijk is, krijgt de nieuwe 900 zo goed als zeker een ‘opgeboord’ BMW F800-blok. Wanneer de eerste nieuwe modellen in de showroom staan, is niet bekend. Ook is het nog een groot vraagteken of het mooie frame, dat doet denken aan dat van Ducati, op de uiteindelijke wegversie gemonteerd wordt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen