Tekeningen nieuwe Husqvarna vrijgegeven

De toekomst van Husqvarna ligt op straat. Letterlijk en figuurlijk, zoals blijkt uit deze tekeningen. Want op deze schetsen is de nieuwe 900cc metende naked te zien. Dit portotype is zeer waarschijnlijk het begin van heel veel nieuws vanaf het Husqvarna-front. Hoewel nog niet al te veel duidelijk is, krijgt de nieuwe 900 zo goed als zeker een ‘opgeboord’ BMW F800-blok. Wanneer de eerste nieuwe modellen in de showroom staan, is niet bekend. Ook is het nog een groot vraagteken of het mooie frame, dat doet denken aan dat van Ducati, op de uiteindelijke wegversie gemonteerd wordt.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?