maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Test de BMW R 18 of de CE 04 op het Mega MotorTreffen

Op het Mega MotorTreffen op zondag 10 april is BMW uiteraard ook aanwezig. Met een aantal zeer diverse modellen geven zij acte de présence. Echte klassieke cruisers maar ook elektrische motorscooters. Voor ieder wat wils dus.

Zo heeft BMW de gehele line-up van R 18 modellen staan op het Mega MotorTreffen: prachtige, klassiek ogende cruisers.

Op de volgende modellen kun jij een proefrondje maken

  • BMW R 18
  • BMW R 18 Classic
  • BMW R 18 B
  • BMW R 18 Intercontinental

BMW CE 04

Altijd al eens op een elektrische scooter willen rijden? BMW heeft een hele rits aan CE 04 exemplaren meegenomen. Deze futuristisch ogende scooter hebben wij als eens getest, en beviel ons erg goed. Maar wat vind jij ervan? Neem een kijkje bij de stand van BMW en ervaar hem nu op het Mega MotorTreffen!

Kijk voor nog meer informatie op motor.nl/mega-motortreffen of bestel je kaartje direct op ticketpoint.nl!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen