dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Tijd voor een dagje vrij!

Neem even tijd voor een gesprekje met je baas want morgen moet je vrij hebben! Het wordt plaatselijk 22 graden en hoewel het weekend in aantocht is, is morgen toch echt dé dag om samen met je motor de lente te verwelkomen.

In deze verwachting van het KNMI zien we namelijk dat de weekendtemperatuur lang niet zo lentesk is als je zou denken: de middagtemperatuur komt zaterdag en zondag niet boven de vijftien graden uit. Die daling zet helaas door, want maandag wordt het niet warmer dan twaalf graden. Ook is de kans op regen aankomend weekend behoorlijk groot (40 en 50 procent), terwijl het morgen vrijwel zeker droog blijft (10 procent kans op neerslag).

Kortom: morgen is dé dag om een voorschot op de zomer te nemen. Op twee wielen natuurlijk!

Ben je nog op zoek naar een leuke route om te rijden? Vergeet dan vooral onze GPS-Triptips niet!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelRukka Utoo
Volgend artikelIwema rijdt in 2015 Moto2

Gerelateerde artikelen