woensdag 24 april 2024

Tijd voor een dagje vrij!

Neem even tijd voor een gesprekje met je baas want morgen moet je vrij hebben! Het wordt plaatselijk 22 graden en hoewel het weekend in aantocht is, is morgen toch echt dé dag om samen met je motor de lente te verwelkomen.

In deze verwachting van het KNMI zien we namelijk dat de weekendtemperatuur lang niet zo lentesk is als je zou denken: de middagtemperatuur komt zaterdag en zondag niet boven de vijftien graden uit. Die daling zet helaas door, want maandag wordt het niet warmer dan twaalf graden. Ook is de kans op regen aankomend weekend behoorlijk groot (40 en 50 procent), terwijl het morgen vrijwel zeker droog blijft (10 procent kans op neerslag).

Kortom: morgen is dé dag om een voorschot op de zomer te nemen. Op twee wielen natuurlijk!

Ben je nog op zoek naar een leuke route om te rijden? Vergeet dan vooral onze GPS-Triptips niet!

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen