Tijd voor een dagje vrij!

Neem even tijd voor een gesprekje met je baas want morgen moet je vrij hebben! Het wordt plaatselijk 22 graden en hoewel het weekend in aantocht is, is morgen toch echt dé dag om samen met je motor de lente te verwelkomen.

In deze verwachting van het KNMI zien we namelijk dat de weekendtemperatuur lang niet zo lentesk is als je zou denken: de middagtemperatuur komt zaterdag en zondag niet boven de vijftien graden uit. Die daling zet helaas door, want maandag wordt het niet warmer dan twaalf graden. Ook is de kans op regen aankomend weekend behoorlijk groot (40 en 50 procent), terwijl het morgen vrijwel zeker droog blijft (10 procent kans op neerslag).

Kortom: morgen is dé dag om een voorschot op de zomer te nemen. Op twee wielen natuurlijk!

Ben je nog op zoek naar een leuke route om te rijden? Vergeet dan vooral onze GPS-Triptips niet!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.