woensdag 24 april 2024

Tijdelijk voordeel op alle BMW-modellen onder de 1.000cc

Minder cilinderinhoud is meer voordeel! Bij BMW Motorrad is het nu prettig shoppen bij modellen onder de 1.000cc cilinderinhoud. Je voordeel kan oplopen tot 1.226 euro!

Inflatie, meer kwijt zijn voor een volle kar boodschappen en hogere energiekosten. Er gaat geen dag voorbij of je merkt er wel iets van. BMW Motorrad zet hier een positief geluid tegenover. Wij trappen het nieuwe motorseizoen voor 2024 voortvarend af en helpen jou om af te rekenen met inflatie. Bij al onze modellen met een cilinderhoud van minder dan 1.000cc profiteer je van extra voordeel. Afhankelijk van de motorfiets kan dat oplopen tot € 1.226,- (incl. BTW).

Extra voordeel en minder brandstof

En er valt echt genoeg te kiezen onder de 1.000cc. Deze campagne betreft immers alle zes F-modellen, van de F 750 GS tot aan de F 900 GS Adventure, en ook de beide G-modellen, de G 310 R en G 310 GS. Allemaal heel aantrekkelijke motorfietsen, die je ook zullen verrassen aan de pomp. Het brandstofverbruik is namelijk opvallend gering. De 25 kW (34 pk) sterke eencilindermotor van de G 310 verbruikt bijvoorbeeld slechts 3,3 l/100 km volgens de officiële WMTC-meting.

Feestelijke smaakmakers

De feestelijke smaakmakers zijn zonder twijfel de F 900-modellen met hun tweecilinder 895 cc lijnmotor van 77 kW (105 pk). 93 Nm koppel zorgt voor voldoende reserve bij elke draai aan de gashendel. De acceleratiekracht is werkelijk indrukwekkend. De paralleltwin produceert een opzwepende uitlaatroffel. Hetzelfde blok is er ook met een gereduceerd vermogen van 35 kW (48 pk) voor als je een A2-rijbewijs hebt.

BMW F 900 R: de betaalbare roadster

De BMW F 900 R is puur genieten van motorrijden. Dat is niet zomaar een naked bike, het is een Dynamic Roadster. De voorzijde is agressief. Koplamp en cockpit zitten compact bij het balhoofd. De tank zit ver naar voren, voor een optimale massaverdeling en een korte achterkant. De compacte, geïntegreerde einddemper benadrukt de strakke uitstraling. De BMW F 900 R biedt alle mogelijke rijdersassistentie, connectiviteit en veiligheid, zoals eigenlijk elke motorfiets van BMW. Standaard zijn de rijmodi RAIN en ROAD, ASC en het TFT kleurendisplay. Dit alles is er al vanaf € 9.990,-.

BMW F 900 GS: je instap naar avontuur

De tweede hero in de 900-reeks is de BMW F 900 GS. Gebouwd voor het avontuur, maar ook zeer geschikt voor alledaags gebruik. Of voor een lekker potje sturen over bochtige wegen. Hij weegt slechts 219 kg, mede dankzij een kunststof tank. De motor, het frame – alles is zo gestroomlijnd dat de motorfiets maximaal krachtig en toch licht overkomt. De rijke standaarduitrusting biedt onder meer een LED-koplamp, ABS Pro en Dynamic Traction Control, handvatverwarming, handkappen en de rijmodi RAIN en Road. Ook standaard is de Akrapovic-uitlaatdemper. Kortom: een complete enduro.

BMW F 900 XR: sportief sturen

Een sporttoer-motorfiets met een vleugje enduro en een toefje allround. Dat is de BMW F 900 XR. Die combineert sportiviteit en performance op lange ritten, zonder compromissen. Dagenlange adrenaline, de ene na de andere bocht snijd je lang en moeiteloos aan. Door de rechte, ontspannen zitpositie én de bescherming tegen alle weersomstandigheden ben je voor sportieve ritten en lange reizen net zo goed uitgerust als voor uitstapjes naar de stad. De opvallende LED-buisverlichting van de koplampen onderstrepen het zelfbewuste karakter van de F 900 XR. De kuippanelen bouwen die spannende dynamiek nog verder op. De slanke en optisch korte achterkant is daarbij een duidelijke verwijzing naar het sportieve DNA. Met zijn variabele zithoogte van 775 tot 870 mm en compleet instelbare hendels, de rijmodi RAIN en ROAD en het in twee standen verstelbare windscherm is er altijd een F 900 XR die jou past.

En hieronder voorbeelden van wat je nu kan besparen.

  • BMW G 310 R, vanaf € 6.800,-. Nu met extra voordeel t.w.v.: € 584,-
  • BMW F 900 R, vanaf € 9.990,-. Nu met extra voordeel t.w.v. € 731,-
  • BMW F 900 XR, vanaf € 14.650,-. Nu met extra voordeel t.w.v.: € 1.082,-
  • BMW CE 04: vanaf € 13.900,-. Nu met extra voordeel t.w.v.: € 1.226,-

Meer weten? Ga naar de BMW Motorrad dealer of kijk op de website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen