Tipje van de Kawa-sluier UPDATE

UPDATE 10-10-2011
Hier is dan eindelijk de 2012 ZZR1400, althans de versie die op de Amerikaanse markt zal verschijnen. Het zou zo maar kunnen dat het kleurenschema voor Europa anders is. Maar verdere verschillen zijn niet te verwachten. En de technische gegevens dan? Die heeft Kawasaki nog niet vrijgegeven. Geruchten weten echter te melden dat de ZZR1400 217 pk zal hebben… Wow!

UPDATE 10-10-2011
Dit is de eerste echte foto van de nieuwe Kawasaki. De afbeelding is getoond tijdens een dealermeeting in Amerika. Eén van de dealers hield zich gelukkig niet aan de afspraak om niets te lekken. Bedankt! Nu nog de technische gegevens en we zijn helemaal tevreden.

BERICHT 10-10-2011
Zie hier het nieuwe frame én het nieuwe blok van de 2012 Kawasaki ZX-14R/ZZR1400. Het is een nieuwe ‘geforceerde uitlek-actie’ van de Japanners. Ergens vandaag moet namelijk het nieuwe model gepresenteerd worden. En dan zijn dit soort acties natuurlijk altijd handig om de spanning nog net iets groter te maken. En ja, daar doen wij vanzelfsprekend graag aan mee!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?