vrijdag 26 april 2024

Tipje van de Kawa-sluier UPDATE

UPDATE 10-10-2011
Hier is dan eindelijk de 2012 ZZR1400, althans de versie die op de Amerikaanse markt zal verschijnen. Het zou zo maar kunnen dat het kleurenschema voor Europa anders is. Maar verdere verschillen zijn niet te verwachten. En de technische gegevens dan? Die heeft Kawasaki nog niet vrijgegeven. Geruchten weten echter te melden dat de ZZR1400 217 pk zal hebben… Wow!

UPDATE 10-10-2011
Dit is de eerste echte foto van de nieuwe Kawasaki. De afbeelding is getoond tijdens een dealermeeting in Amerika. Eén van de dealers hield zich gelukkig niet aan de afspraak om niets te lekken. Bedankt! Nu nog de technische gegevens en we zijn helemaal tevreden.

BERICHT 10-10-2011
Zie hier het nieuwe frame én het nieuwe blok van de 2012 Kawasaki ZX-14R/ZZR1400. Het is een nieuwe ‘geforceerde uitlek-actie’ van de Japanners. Ergens vandaag moet namelijk het nieuwe model gepresenteerd worden. En dan zijn dit soort acties natuurlijk altijd handig om de spanning nog net iets groter te maken. En ja, daar doen wij vanzelfsprekend graag aan mee!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen