donderdag 28 maart 2024

Tom Pagès, één van de grootste FMX-rijders ooit

Kijkend naar deze film is het een volkomen logische bijnaam van Tom Pagès, die ooit in zijn achtertuin begon met stunten en nu één van de grootste FMX-rijders ooit is. Maar het kan blijkbaar altijd gekker voor de Fransman, want nadat hij op het land praktisch al het onmogelijke mogelijk wist te maken, combineerde hij dit keer freestyle motorcross en een vrije val van 135 meter van een klif in het Franse Avoriaz. Maar waarom ook niet…! Alleen, echte motorliefhebbers zullen zich ongetwijfeld zorgen maken over zijn motorfiets. Geen stress! Tom: ‘Die overleefde elke landing, ook tijdens de testsprongen. Sterker nog: de motor is er vaak slechter aan toe na een dag trainen in het gravel voor mijn huis.’

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen