Triptip: Veluwe – Liemers – Achterhoek

In editie 21 van MOTO73 rijden we een tocht van 174 kilometer, beginnend in Veenendaal en eindigend in Beltrum. Onderweg kom je onder andere kasteel Zypendaal tegen met zijn prachtige vijvers en het schitterende Van Sonsbeekpark. 

Deze tocht gaat door mooie gehuchten als De Kraats en Nergena. Hij brengt je langs Kasteel Doorwerth en zet je met het Looveer over naar De Liemers. Langzaam gaat het gebied van de kronkelende rivieren over in het coulisselandschap van de Achterhoek. Je ziet er T-boerderijen en kunt er wandelen in de Vennebulten. Aan het begin van de route kun je ook afslaan naar Planken Wambuis; een van de mooiste en meest uitgestrekte natuurgebieden van de Veluwe. Ben je meer een Micky Mouse-liefhebber? Dan kun je jouw hart ophalen in Arnhem in de Koningstraat. 

Naast deze Triptip vind je in de MOTO73 ook altijd nog één of meerdere toerisme-verhalen. De GPS-route is voor de Garmin en TomTom op MOTOR.nl te vinden: www.motor.nl/triptip. Veel rijplezier!

Productie: Tom Boudewijns

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.