vrijdag 19 april 2024

Triumph en Breitling kondigen langdurig partnerschap aan

De Zwitserse horlogemaker Breitling en Triumph kondigen een langetermijn samenwerking aan en maken zich op voor een limited edition horloge en een op maat gemaakte motorfiets die begin 2022 zullen worden onthuld.

‘Dit is waar inhoud en originele styling elkaar ontmoeten. Je kunt doelgerichte techniek verwachten in combinatie met moderne retro-ontwerpen,’ zegt Breitling CEO Georges Kern. ‘Maar hoe je het ook wilt omschrijven, er zal een enorm gevoel van avontuur en ontdekking zijn.’

Test 2021 Triumph Speed Twin

Nick Bloor, CEO van Triumph Motorcycles, is blij met deze unieke kans om samen te werken met een ander gevestigd historisch merk. ‘Net als Breitling zijn wij toegewijd aan het leveren van vlekkeloze handling en ongelooflijke afwerking die onze community een onvergelijkbare ervaring geven.’

De reis is al begonnen. Triumph Thruxton RS’ en – de originele moderne caféracer – zijn nu te bewonderen in Breitling Boutiques over de hele wereld. Ook in de Breitling Boutique aan de Pieter Cornelisz Hooftstraat 130 in Amsterdam.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen