Motor.NL Voordeelpas winactie! Stuur een foto van jouw kilometerteller in en win

Een Motor.NL Voordeelpas biedt, je raadt het al, vele voordelen. Onder onze Voordeelpashouders mogen wij een Motul Chain Care Kit, aangeboden door Motul, weggeven. Stuur een foto van een kilometerteller die eindigt op 2021 + jouw pasnummer (staat op je Voordeelpas) naar redactie@motor.nl en win deze toffe prijs!

Motor.NL Voordeelpas

Deze winactie is speciaal voor Motor.NL Voordeelpas-houders. Nog geen Voordeelpas-houder? Lees dan hier hoe jij in het bezit kunt komen van deze Voordeelpas. Op dinsdag 31 augustus maken wij in onze nieuwsbrief de winnaar bekend!

Motul Chain Care Kit

De Chain Care Kit van Motul, bekend van zijn beroemde motorolie, is onderdeel van de MC Care collectie. 27 reinigings- en onderhoudsproducten die elke een specifiek deel van je motor of uitrusting verzorgt. De Chain Care Kit is de ideale set om vuil van de motorketting te verwijderen en daarna in te smeren voor gebruik.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?