donderdag 28 maart 2024

Motor.NL Voordeelpas winactie! Stuur een foto van jouw kilometerteller in en win

Een Motor.NL Voordeelpas biedt, je raadt het al, vele voordelen. Onder onze Voordeelpashouders mogen wij een Motul Chain Care Kit, aangeboden door Motul, weggeven. Stuur een foto van een kilometerteller die eindigt op 2021 + jouw pasnummer (staat op je Voordeelpas) naar redactie@www.motor.nl en win deze toffe prijs!

Motor.NL Voordeelpas

Deze winactie is speciaal voor Motor.NL Voordeelpas-houders. Nog geen Voordeelpas-houder? Lees dan hier hoe jij in het bezit kunt komen van deze Voordeelpas. Op dinsdag 31 augustus maken wij in onze nieuwsbrief de winnaar bekend!

Motul Chain Care Kit

De Chain Care Kit van Motul, bekend van zijn beroemde motorolie, is onderdeel van de MC Care collectie. 27 reinigings- en onderhoudsproducten die elke een specifiek deel van je motor of uitrusting verzorgt. De Chain Care Kit is de ideale set om vuil van de motorketting te verwijderen en daarna in te smeren voor gebruik.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen