dinsdag 21 mei 2024

Triumph opnieuw partner Distinguished Gentleman’s Ride 2024

Triumph Motorcycles zal opnieuw de Distinguished Gentleman’s Ride ondersteunen, een wereldwijd evenement dat geld inzamelt voor de geestelijke gezondheid van mannen en onderzoek naar prostaatkanker. Voor 2024 streven Triumph en de DGR ernaar om 1.000 ritten over de hele wereld te organiseren. Triumph beloont de motorrijder die het meeste geld verzamelt met een Thruxton Final Edition.

Isle of Man TT homage: 2024 Triumph Trident 660 Tribute Special Edition

De Distinguished Gentleman’s Ride begon in 2012 in Sydney, Australië, door Mark Hawwa, en het is ’s werelds grootste liefdadigheidsevenement voor liefhebbers van klassieke en vintage motorfietsen. Tot nu toe heeft de DGR meer dan 45 miljoen euro opgehaald voor prostaatkankeronderzoek en de gezondheid van mannen. Het evenement van dit jaar vindt plaats op 19 mei.

‘In 2024 hebben we onszelf als doel gesteld om 1.000 steden over de hele wereld te bereiken’, aldus Mark Hawwa, oprichter en directeur van DGR. ‘Sinds 2012 rijden we met elkaar op dezelfde dag over de hele wereld. Onze gemeenschap is er een die samenkomt, ondanks grenzen en oceanen, zij aan zij rijdt om fondsen en bewustzijn te creëren voor de geestelijke gezondheid van mannen en prostaatkanker. DGR 2024 is het jaar waarin we onze medegentlemen over de hele wereld vieren met wie we samen rijden, verenigd door passie en gedreven door het doel.’

Als je het meeste geld inzamelt win je een Triumph Thruxton Final Edition.

Nieuwe DGR-kledinglijn

Om deelnemers te inspireren om zoveel mogelijk geld in te zamelen, zal Triumph een Thruxton Final Edition weggeven aan de hoogste inzamelaar. Deze laatste versie van de Thruxton heeft een Competition Green-kleurenschema en handgeschilderde gouden lijnen en is gesigneerd door de kunstenaar. De motorfiets wordt geleverd met een certificaat van echtheid met het VIN-nummer van de motorfiets en is ondertekend door leden van het ontwerpteam en de CEO van Triumph, Nick Bloor, evenals een badge en grafische weergave van de Final Edition.

Dit jaar brengt Triumph ook een nieuwe kledinglijn uit met DGR- en Triumph-merken om de rit te ondersteunen. Daarnaast wordt dit jaar voor het eerst Team Triumph uitgerold. Dat zijn Triumph-rijders die zich als groep inzetten voor DGR. Voor de beste vijf fundraisers reikt Triumph kledingprijzen uit.

De 2024-poster van Distinguished Gentleman’s Ride.

‘We delen het ambitieuze doel van DGR voor 2024; om nog meer rijders bij elkaar te brengen, op meer plaatsen over de hele wereld, om nog meer geld in te zamelen voor de geestelijke gezondheid van mannen en prostaatkanker’, aldus Paul Stroud, chief commercial officer van Triumph Motorcycles. ‘We werken zij aan zij met DGR en ons groeiende wereldwijde dealernetwerk om 1.000 Rides te realiseren. Dit jaar belonen we de hoogste inzamelaar met een iconische Thruxton Final Edition, en doneren we vijf exclusieve kledingprijzen aan Team Triumph-inzamelaars. Op deze manier hopen we Triumph-rijders over de hele wereld op 19 mei te verenigen en te inspireren om zich bij Team Triumph aan te sluiten, er netjes uit te zien, geld in te zamelen en van de rit te genieten.’

Registratie voor de Distinguished Gentleman’s Ride 2024 is nu geopend op de DGR-website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen