13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Triumph presenteert 2019-modellen in Hilversum

Hardcore Triumph-fans kunnen de Motorbeurs in Utrecht overslaan en alle nieuwkomers gratis in Hilversum bekijken voordat ze maanden later bij de dealer arriveren. Na het introduceren van de Street Twin, Street Scrambler, T120 Ace, T120 Diamond en de Scrambler 1200 tijdens de afgelopen weken, kan de Britse motorfabrikant niet wachten om deze nieuwe modellen live aan het publiek te tonen. Naast de al aangekondigde modellen heeft Triumph ook nog wat verassingen in petto. Geïnteresseerde motorrijders zijn van harte welkom in Hilversum op zaterdag 8 december tussen 10:00 en 17:00. Houd de website en de Facebookpagina van Triumph Motorcycles in de gaten om je aan te melden. Toegang is gratis, maar voorregistratie is verplicht, net als het bezit van een motorrijbewijs.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen