maandag 27 mei 2024

Triumph Street Triple 765 RS: spionagefoto’s van 2023-model of meer verfijnde versie?

Triumph denkt al na over de toekomstige Street Triple 765 RS. Om precies te zijn, de Britse naked bike wordt al getest.

De ingenieurs van Hinckley denken niet dat het genoeg is om aan de top te staan van de middenklasse premium roadsters. Tegen 2023 vragen ze zelfs nog meer van de Street Triple 765 RS.

Triumph werft nieuw personeel en breidt fabriek in Hinckley uit

Hier zijn dus de eerste spionagefoto’s van de Triumph Street Triple 765 RS MY 2023. Esthetisch lijkt er niets te veranderen en hetzelfde geldt voor het frame, het motorblok en de achterbrug.

Nieuw is echter de voorvork die, volgens de website acidmoto.ch, een Öhlins Nix 30 moet zijn. De Brembo M50-remklauwen zijn ook vervangen door de krachtigere Stylema’s.

Op dit moment is het echter niet duidelijk of we kijken naar foto’s van de Street Triple 765 RS MY 2023 of een nog meer verfijnde versie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen