maandag 29 mei 2023

Triumph Tiger 900 GT – Adventure transformed

Een geheel nieuwe agressieve houding en stijl, een krachtigere 900 cc driecilindermotor, geavanceerde technologie en een ongelofelijk hoge specificatiestandaard zorgen voor de nieuwe maatstaf voor adventure-motoren. De Tiger 900 GT is speciaal gebouwd voor het comfort en de mogelijkheden van avontuurlijk rijden op de weg en beschikt over de uitrusting en technologie om al uw ritten in stijl te benaderen.

Meer info: Triumph

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

2 Reacties

  1. Ik wil toch wel reageren op dit artikel. Welke kronkels moet iemand in zijn brein hebben om een tekst zoals in dit artikel te produceren? Het begint met een “geheel nieuwe agressieve houding en stijl” vervolgens komt er nog wat onzin en “zorgen voor de nieuwe maatstaf voor adventure-motoren” Vervolgens is deze motorfiets gebouwd voor “avontuurlijk rijden op de weg, geheel in stijl”, dat nog wel!
    Misselijkmakend is deze tekst. Willen we dit als motorrijdend Nederland op de weg? Agressie en avontuurlijk rijden op de weg? Is dit de nieuwe standaard?

    • De tekst is rechtstreeks overgenomen uit de Triumph folder, die op zijn beurt slecht vertaald is uit het engels. Een combinatie van angelsaksisch geneuzel en een luie journalist.

      Groeten van een Triumph rijder

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image