vrijdag 30 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Tuscany Gravel Cup: Italiaanse special voor tweecilinder adventure-motorfietsen

Van 18 tot en met 22 mei 2022 wordt de Tuscany Gravel Cup gereden. Volgens de organisatoren is het een nieuw en ongeëvenaard vakantievoorstel waar liefhebbers van tweecilinder adventuremotorfietsen (BMW GS, KTM Adventures, Kawasaki Versys, Triumph Tiger, Suzuki -Stroms et cet) op hebben gewacht. Vijf dagen avontuur op een mix van gravelwegen, trails en spectaculaire serpentine asfaltwegen, gelegen in de heuvels van Toscane en begeleid door organisatoren van OnOff-evenement in Italië.

Komt de CFMOTO 1250 TR-G naar Europa?

Een van de hoogtepunten van de Tuscany Gravel Cup is een garantie dat je deelneemt aan het gerenommeerde OnOff-festival Polvere & Gloria, het rijden van de legendarische route van L’Eroica, de gravelwegen die lopen tussen Chianti en het UNESCO-erfgoed landschap van Val d’Orcia, ten zuiden van Siena. De andere dagen zullen worden doorgebracht in het hart van Toscane tussen de Crete Senesi, Chianti en de heuvels van Volterra waar je de meeste ongebaande paden en wegen zult ontdekken. Dat doe je aan de hand van gpx tracks die alle deelnemers krijgen om zelf te rijden en de route te navigeren.

Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om te pauzeren in de historische dorpen langs de route voor een hapje, een bezoekje en/of een cappuccino aan de bar. Deze unieke reis in 2022 is slechts beschikbaar voor 50 motorrijders uit de hele wereld. Het is mogelijk om ter plaatse een motorfiets te huren bij een vertrouwde aanbieder.

Info

Voor meer informatie en inschrijving: tuscanygravelcup.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen