Twaalf Panigale V4’s onder de hamer

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

• De twaalf Panigale V4 S motoren, met raceconfiguratie en met het persoonlijke kleurenschema van elke rijder, worden geveild op eBay na de race.

• De motoren kunnen gekocht worden op zaterdag 21 juli vanaf 18:00 uur en tot het sluiten van de veiling op zaterdag 27 juli om 18:00 uur.

Borgo Panigale, Bologna, 17 juli 2018 – Het aftellen voor de WDW 2018 is bijna voorbij. De vreedzame invasie van ducatisti – klaar om de Adriatische Riviera en het ”Marco Simoncelli” Misano World Circuit van 20 tot 22 juli te doen opleven – is onvermijdelijk.

Het hoogtepunt van de driedaagse WDW is de ”Race of Champions”. Dovizioso, Lorenzo, Petrucci, Miller, Davies, Melandri, Rinaldi, Pirro, Abraham, Rabat en Fores – en niet te vergeten een kampioen die Ducati geschiedenis schreef, Troy Bayliss – zullen de strijders zijn in een zinderende confrontatie op speciale edities van de Panigale V4 S. 

De twaalf rijders gaan de strijd aan op zaterdag 21 juli om 13:00 uur. De race wordt live uitgezonden op het speciale MotoGP kanaal van SKY Sport Italia.

De 12 motoren – allemaal eenmalige uitgave – kunnen gekocht worden via een publieke veiling op eBay. Voor de fans is dit een droom die waarheid wordt ; de veiling opent op zaterdag 21 juli vanaf 18:00 uur en sluit op zaterdag 27 juli om 18:00 uur. Voor deze speciale verkoop zet eBay een Ducati Store op met een ”Race of Champions” thema.

Elke motor heeft een speciale kleurstelling en bestickering gewijd aan een individuele rijder, waarbij de kleurschema’s zijn geïnspireerd door de motoren gebruikt in MotoGP of SBK races. Een plaatje op de kroonplaat toont de naam en het racenummer van de rijder. Zijn handtekening wordt voor aanvang van de race gezet op de tank met onuitwisbare inkt. Een certificaat van echtheid, getekend door Claudio Domenicali, CEO van Ducati Motor Holding, voegt waarde toe aan de aankoop. Bovendien is de motor voorzien van speciale onderdelen  gebruikt tijdens de ”Race of Champions” en een complete set met originele onderdelen, inclusief uitlaat, benodigd voor legaal straatgebruik.

Plaatsen voor de WDW2018 zijn nog beschikbaar. Er zijn verschillende manieren om een pass te kopen : zie hiervoor de informatie op de speciale website. Je kunt regelmatig updates ontvangen, zowel voor als tijdens het evenement, via de nieuwe Officiële WDW App van World Ducati Week 2018. Download hem gratis via Apple Store of Play Store.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?