woensdag 28 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Update BSA Gold Star: introductiedatum uitgesteld

BSA kondigde in december 2021 aan dat hun nieuwe Gold Star 650 vanaf maart 2022 bij de dealers zou staan. Het is nu maart 2022, en de motoren blijven uit. Dus wat is er aan de hand?

Nu is duidelijk geworden, via officiële informatie van BSA, dat de Gold Star 650 vanaf juni 2022 bij dealers verkrijgbaar zal zijn, met een mogelijkheid dat ze een maand eerder arriveren, in mei 2022. BSA heeft ook gezegd: ‘We zijn momenteel ons dealernetwerk aan het opbouwen en hopen in mei meer details over het netwerk en de prijs te kunnen delen.’

Europese bestseller: BSA B 65 T

Teleurstellend bericht. Het is begrijpelijk dat motorrijders gefrustreerd zijn als een datum wordt vastgesteld en vervolgens wordt uitgesteld om redenen die waarschijnlijk niet publiekelijk bekend kunnen worden gemaakt. Maar de motor is niet geannuleerd, of voor onbepaalde tijd uitgesteld. De onzekerheid omringt alleen de precieze data waarop de motor beschikbaar zal zijn.

Meer details kunnen in de komende weken worden verwacht, vooral als BSA’s doelstelling om in april met persoverzichten te beginnen wordt gehaald.

In de tussentijd is het mogelijk je belangstelling voor de Gold Star 650 te registreren, en je aan te melden voor nieuwsupdates op de website van BSA.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen