zaterdag 22 juni 2024

Update voor 2023 Royal Enfields 650 twins

De Royal Enfield 650 Interceptor en Continental GT hebben we al eens getest, en afgelopen week onthulde Royal Enfield de nieuwe versies van dit duo op de Lyon Motor Show in Frankrijk. De nieuwe Interceptor en Continental GT 650 zijn verkrijgbaar in nieuwe kleurstellingen en krijgen een functionele en ergonomische update.

Royal Enfield Interceptor 650

De Interceptor 650 krijgt twee All-Black-versies: Black Ray & Barcelona Blue. De nieuwe kleuropties zijn een aanvulling op de al bestaande favorieten van de community Mark 2, Sunset Strip en Canyon Red.

Royal Enfield Continental GT 650

Op de Continental GT 650 heeft Royal Enfield ook twee nieuwe All-Black-versies geïntroduceerd: Slipstream Blue en Apex Grey.  Deze kleurtjes komen naast de huidige kleurstellingen – MR Clean, Dux Deluxe, British Racing Green en Rocker Red – in de catalogus. Alle nieuwe kleurstellingen hebben ook nieuwe functionele en ergonomische kenmerken, zoals een verbeterd zitcomfort, nieuwe schakelapparatuur, een USB-oplaadpoort en een geheel nieuwe ledkoplamp.

Vloeistofgekoelde Royal Enfield 450cc-eencilinder gespot

All Black

Neen, een Nieuw-Zeelands rugbyteam krijgt u er niet bij, een volledig zwartgelakte motor en uitlaatlijn dan weer wel. Daarenboven zijn de lichtmetalen velgen en tubeless banden standaard op alle All-Black- varianten van de Interceptor 650 en de Continental GT 650.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen