13 C
Nederland
donderdag 18 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Verkoopmedewerkers gezocht bij MotorkledingStore.nl

Verkoopmedewerkers gezocht bij MotorkledingStore.nl in Breda (21-38 uur), Eindhoven (38 uur) of Vianen (28-32 uur)

Het verkopen van motorkleding en alle benodigdheden voor het motorrijden is niet zomaar iets. Het gaat namelijk niet alleen om de looks, maar de veiligheid staat natuurlijk op nummer 1! Jij als motorrijder weet dit natuurlijk als de beste. Jij gaat klanten adviseren over veiligheid, luistert naar de wensen van de klant en probeert deze wensen af te stemmen op het soort motor en zijn/haar rijstijl.

Wie ben jij?

Je woont in de omgeving van de vestiging Breda, Eindhoven of Vianen en daarnaast heb jij een passie voor motorrijden gecombineerd met een commerciële instelling. Met jouw passie en instelling weet jij de klant te adviseren over veiligheid en er voor te zorgen dat hij/zij met de juiste outfit op de motor stapt. Je wilt op de hoogte zijn van de laatste trends, technieken, wetgevingen en uiteraard de nieuwste collecties van o.a. favoriete merken als Alpinestars, Dainese, Macna en REV’IT. Je werkt graag in een informele maar serieuze werkomgeving waar je het elke werkdag weer samen met klanten en collega’s kunt hebben over jouw favoriete motorritten, motoren en outfits!

Wat ga je doen?

Je komt te werken bij de leukste motorkleding keten van Nederland die momenteel bestaat uit 4 vestigingen! Binnen ons team krijg jij de taak om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden en met een geschikte outfit de deur uit gaat. De klant heeft net als jij een passie voor motoren en die passie ga jij met ze delen. Het liefst wil jij op dit gebied zoveel mogelijk van de klant weten, om met die informatie de juiste outfit samen te stellen.

Dit is een kunst en dat gaan wij jou leren.

Op de momenten dat er geen klanten in de winkel zijn ben jij er medeverantwoordelijk voor dat de winkel helemaal klaar is voor de komende klanten, dit doe je door de winkel spic en span te houden en wanneer nodig aan te vullen. Maar op het moment dat er wel klanten zijn, weet jij je rustig te houden in een drukke omgeving. Je houdt je dan ook goed staande in deze drukke omgeving en weet vooral op koopavonden, feestdagen en in de weekenden snel te schakelen tussen de vele  klanten die jij te woord gaat staan.

Wat wij jou vragen

  • Minimaal 18 jaar;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een positieve en enthousiaste instelling;
  • Een servicegerichte houding naar klanten en collega’s;
  • Affiniteit met motoren is een pré.

Wat wij jou bieden

  • Salaris conform leeftijd en CAO Retail non food;
  • Afwisselende werktijden van ma t/m zo tussen 10:00 uur en 17:00 uur een koopavond tot 21:00 uur;
  • Een prettige werkomgeving met een enthousiast, leuk en hecht team.
  • Korting op de gehele collectie

  • Spreekt bovenstaande vacature jou aan en heb je interesse in een leuke baan in een groeiende retail organisatie? Stuur dan een mail, voorzien van een motivatie en een actueel CV met foto naar info@motorkledingstore.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen