donderdag 22 februari 2024

Borgo Panigale Experience: het Ducati Museum heropent op 21 mei

Vanaf 21 mei heropent het Ducati Museum de deuren op vrijdag, zaterdag en zondag. Ducati maakt zich klaar om het publiek weer te verwelkomen in het Museum, een van de meest iconische plaatsen om te bezoeken voor alle fans van tweewielers en motorsport in het algemeen.

Tijdens de maanden van sluiting als gevolg van de pandemie, breidde Ducati het digitaliseringsproces uit naar het Ducati Museum en breidde het digitale aanbod van de Borgo Panigale Experience uit door middel van de “Ducati Museum Online Journey”. Echte rondleidingen toegankelijk vanaf PC, tablet of Smart TV , virtueel begeleid door de deskundige gidsen van het Museum, om – ook op afstand – de plek te ontdekken waar de Italiaanse motorfabrikant haar essentie en geschiedenis deelt met alle fans. De “Ducati Museum Online Journey” blijft beschikbaar voor iedereen die Borgo Panigale in Italië nog niet kan bezoeken.

Vanaf 22 mei wordt het aanbod van de digitale Borgo Panigale Experience uitgebreid met de “Ducati Factory Online Journey”. De fascinerende rondleidingen door de Ducati fabriek, die momenteel zijn opgeschort om redenen die verband houden met Covid, kunnen op afstand worden ervaren door het boeken van de online rondleiding door de productiegebieden van de Ducati fabriek.

Tijdens de rondleiding worden de bezoekers begeleid door een gids die laat zien waar en hoe Ducati motorfietsen vorm krijgen, langs de mechanische bewerkingsafdeling, de motorblok assemblage ruimte en de voertuig assemblage lijnen, tot aan het testen en verschepen. Een unieke ervaring voor alle liefhebbers van motorrijden en machinebouw.

Vanuit je luie stoel door het Ducati Museum

Zowel voor de Online Journey in de fabriek als voor die in het Ducati Museum, is het mogelijk om vragen te stellen aan de gids via het “Questions and Answers” gedeelte van het platform. De programmering en tickets voor de digitale Borgo Panigale Experience (Ducati Museum en Ducati Factory Online Journey) zijn beschikbaar via het ticketplatform.

Het persoonlijk bezoeken van het Ducati Museum is alleen mogelijk na reservering op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 18.00 uur; zaterdag en zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Het toegangskaartje moet online worden gekocht via de speciale website.

Om de gezondheid en de veiligheid van de bezoekers en de werknemers te garanderen, is het aantal bezoekers tot het museum beperkt. Voor de toegang tot het gebouw en voor de gehele periode van verblijf binnen het bedrijfsterrein dienen de bezoekers zich te houden aan de regels die door de interne Covid-19 Task Force zijn vastgesteld en die ook op de toegangskaartjes zijn vermeld.

Meer informatie over de bezoeken en reserveringen is beschikbaar op de Ducati website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen