maandag 15 juli 2024

Verlengde garantie voor Husqvarna en KTM modellen uit 2024

Als motorrijder wil je natuurlijk zekerheid dat je motorfiets betrouwbaar en goed onderhouden is. Husqvarna en KTM spelen hier handig op in door op hun 2024 modellen een extra lange garantie aan te bieden – mits je het onderhoud laat uitvoeren bij een erkende dealer.

Husqvarna biedt tot 48 maanden Service Activated Warranty Extension op bepaalde 2024 modellen. Dit betekent dat wanneer je jaarlijks je motorfiets laat onderhouden bij de dealer, je een extra jaar garantie krijgt bovenop de standaard fabrieksgarantie. Voor de Svartpilen 801, Norden 901 en Norden 901 Expedition kom je zo uit op een totale garantie van 4 jaar.

Unieke special: 916-design voor de Ducati Panigale V4

Ook KTM heeft een soortgelijk programma voor hun 2024 modellen. Op de LC8 en LC8C motoren variëren de garantietermijnen van 36 tot 48 maanden, afhankelijk van het specifieke model. Denk hierbij aan populaire modellen als de 1390 Super Duke R, 790 Duke en 890 Adventure.

De voorwaarde is simpel: laat je motor jaarlijks onderhouden bij een erkende KTM of Husqvarna dealer en je profiteert automatisch van de extra garantie. Dit geeft niet alleen extra zekerheid, maar stimuleert ook goed motoronderhoud – iets waar elke motorrijder baat bij heeft.

Deze garantie-uitbreiding is bovendien gratis. Het enige wat je hoeft te doen is je motor volgens schema laten onderhouden. Zo weet je zeker dat je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je 2024 Husqvarna of KTM.

Wil je weten of jouw toekomstige motorfiets in aanmerking komt? Neem dan een kijkje op de websites van Husqvarna en KTM of bezoek je dichtstbijzijnde dealer. Daar kunnen ze je precies vertellen welke garantie er geldt op de modellen die jou interesseren.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen