SCOOP! MOTOR MAGAZINE

Je ziet het al, een nieuw logo en dat is alleen nog maar de cover. Binnen in de lekker dikke uitgave vind je een frisse vormgeving en tal van nieuwe rubrieken, allemaal gebracht in de eigenzinnige en kenmerkende stijl die MOTOR Magazine onderscheidt. Want aan het karakter werd natuurlijk niet gesleuteld. Kortom, alles wat je gewend bent en meer!

Het was voor de redactie best even spannend, zo’n eerste nummer in een nieuwe vorm van een motorblad dat reeds 101 jaar bij de Nederlandse motorrijder op de mat valt. Met wat kleine uitwijkmanoeuvres, enig laveren en nog wat doorbijten, lag alles keurig op tijd bij de drukker en haalde de redactie opgelucht adem om vervolgens te horen dat de distributeur een klein steekje heeft laten vallen…

De vertraging valt gelukkig mee. Vrijdag aanstaande ligt ‘ie in de winkel en zaterdag valt hij bij abonnees op de mat.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.