13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

SCOOP! MOTOR MAGAZINE

Je ziet het al, een nieuw logo en dat is alleen nog maar de cover. Binnen in de lekker dikke uitgave vind je een frisse vormgeving en tal van nieuwe rubrieken, allemaal gebracht in de eigenzinnige en kenmerkende stijl die MOTOR Magazine onderscheidt. Want aan het karakter werd natuurlijk niet gesleuteld. Kortom, alles wat je gewend bent en meer!

Het was voor de redactie best even spannend, zo’n eerste nummer in een nieuwe vorm van een motorblad dat reeds 101 jaar bij de Nederlandse motorrijder op de mat valt. Met wat kleine uitwijkmanoeuvres, enig laveren en nog wat doorbijten, lag alles keurig op tijd bij de drukker en haalde de redactie opgelucht adem om vervolgens te horen dat de distributeur een klein steekje heeft laten vallen…

De vertraging valt gelukkig mee. Vrijdag aanstaande ligt ‘ie in de winkel en zaterdag valt hij bij abonnees op de mat.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen