ViaBOVAG.nl promoot motoraanbod met nieuwe tv-campagne

Partner content

ViaBOVAG.nl, dé occasionportal met nieuwe en tweedehands motoren, gaat vanaf 8 juni los met een tv-campagne. De komende maand is de tv-commercial te zien op zenders van Talpa, RTL en NPO. Het platform van BOVAG-bedrijven biedt naast motoren ook auto’s en fietsen aan. Op het gehele aanbod gelden heldere all-in prijzen, minimaal zes maanden BOVAG Garantie en twee weken omruilgarantie.

ViaBOVAG.nl is inmiddels bijna twee jaar actief en wordt ruim één miljoen keer per maand bezocht. Begin dit jaar is de site uitgebreid met motoren, en inmiddels staan er zo’n drieduizend motoren op geadverteerd. ViaBOVAG.nl is gericht op consumenten die op zoek zijn naar optimale transparantie en zekerheid bij de aankoop van hun volgende motorfiets, auto of fiets. 

Voor het hele aanbod op www.viabovag.nl/motor geldt dat er minimaal zes maanden BOVAG Garantie wordt verleend. Daarnaast is er een omruilgarantie van twee weken van toepassing – met een maximum van 500 kilometer – en ondergaat de motorfiets een 40-puntencheck. Met de standaard afleverbeurt wordt gegarandeerd dat de motorfiets minimaal een halfjaar of 3.000 kilometer onderhoudsvrij is (wat als eerst komt), de motor een volle tank brandstof heeft en de vloeistoffen zijn gecontroleerd en bijgevuld of vervangen.  

Bekijk het aanbod op www.viabovag.nl/motor.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?