Video: Racen met een mondkapje op je hoofd

Het raceseizoen kan eindelijk opnieuw beginnen. Tenminste, wanneer strenge veiligheidsprotocollen in acht worden genomen. Het Pata Yamaha WorldSBK Official Team spant zich tot het uiterste in om de gezondheid van rijders en teamleden te waarborgen.

Onderstaande video geeft een goed beeld van de uitgebreide maatregelen die zijn genomen tijdens een recente test in Barcelona. Deze maatregelen worden ook toegepast tijdens de races. Paul Denning, team principal neemt je mee langs de genomen maatregelen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?