donderdag 6 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vier populaire Honda’s krijgen eigentijdse kleuren

Vier van Honda’s populairste Europese modellen, de X-ADV, NC750X, Forza 750 en NT1100 krijgen allemaal spannende nieuwe kleurupdates voor 2023.

NT1100

Een nieuwe kleur voor de NT1100, die dankzij zijn combinatie van prestaties, comfort, functionaliteit, strakke styling en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding al in zijn eerste verkoopjaar een toppositie inneemt in de verkoopcharts van de Touring-categorie. Voor 23YM zal de NT1100 verkrijgbaar zijn in een nieuwe kleur Gunmetal Black Metallic, maar ook in Matt Iridium Gray Metallic en Pearl Glare White.

The X-ADV, NC750X, Forza 750 and NT1100 receive contemporary new colours for 23YM

X-ADV

De X-ADV line-up zal nu worden bekroond door een geheel nieuwe scherpe en sportieve Shasta White Special Edition met een opvallend ‘groot logo’ grafisch weergegeven. Vorig jaar was de X-ADV Honda’s op één na bestverkochte motorfiets boven 350 cc, alleen de Neo Sports Café middenklasser CB650R verkocht nog beter. De X-ADV zal ook verkrijgbaar blijven in Mat Ballistic Black Metallic, Mat Iridium Gray Metallic en Pearl Deep Mud Gray, allemaal voorzien van subtiele nieuwe zwarte kunststof onderdelen en zwarte binnenste remschijven.

The X-ADV, NC750X, Forza 750 and NT1100 receive contemporary new colours for 23YM

NC750C

De NC750X is sinds zijn introductie (oorspronkelijk als de NC700X) in 2012 een blijvende favoriet in Europa, dankzij zijn koppelrijke, zuinige tweecilindermotor, ontspannen, ruime zitpositie, lange slagvering en kenmerkende adventure-styling. In 2023 krijgt hij een frisse nieuwe look met kleuropties Mat Jeans Blue Metallic, Pearl Deep Mud Gray en Candy Chromosphere Red. De Mat Ballistic Black Metallic krijgt, met nieuwe grafietkleurige kunststof onderdelen een meer ‘stealth’ look.

The X-ADV, NC750X, Forza 750 and NT1100 receive contemporary new colours for 23YM

Forza

Als kroon op het prestigieuze Forza-gamma is de Forza 750 de ultieme maxi-scooter, met een opwindende rit en luxueus comfort verpakt in hightech-stijl. In navolging van de banden van de CBR1000RR Fireblade SP won de Forza 750 vorig jaar de prestigieuze Red Dot Award voor uitmuntend motordesign dankzij zijn elegante looks, sportieve prestaties en opmerkelijke veelzijdigheid. Voor 23YM zal de Forza 750 verkrijgbaar zijn in drie gloednieuwe, uiterst stijlvolle kleurenschema’s: Mat Ballistic Black Metallic, Pearl Glare White en Iridium Gray Metallic, alle voorzien van een fraaie, volledig zwarte onderkuip. De Forza 750 zal ook verkrijgbaar zijn in het tijdloze Mat Jeans Blue Metallic.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen