Vierde generatie Arai TT

Na de sneak preview van de helmtekening heeft Arai nu het eindresultaat vrijgegeven van de Arai RX-7 GP TT Isle of Man, editie 2013. Het begint een prettige traditie te worden. Voor de vierde maal komt Arai met een TT Isle of Man-special. Uiteraard gemaakt door de wereldberoemde designer Aldo Drudi.

In Japan worden er een zeer beperkt aantal helmen gefabriceerd voor de Nederlandse markt. Wees er dus snel bij, want meer zullen er niet gemaakt worden! De exclusieve helm is alleen te bestellen bij de Arai-dealer voor 1.099 euro in de maten XS-XXL. Kijk voor meer informatie op www.arai.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.