Voor onze rubriek ‘Motorleven’ in MOTO73 zijn wij op zoek naar kandidaten!

UPDATE: DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. IEDEREEN BEDANKT VOOR DE INZENDINGEN! WE HADDEN WEL TWEE DAGEN KUNNEN VULLEN šŸ™‚

Voor onze rubriek ‘Motorleven’ in MOTO73 zijn wij op zoek naar kandidaten! Vind jij het leuk om met jouw motor op vrijdag 6 september naar onze MotorNL-mancave in Hilversum te komen om daar door een professionele fotograaf op de foto te worden gezet met jouw motor? Meld je dan nu aan. Opgeven kan door een mail te sturen naar: redactie@moto73.nl.

In Hilversum word je ontvangen door onze redactie met een kop koffie of thee met daarbij wat lekkers! Het fotograferen en het korte praatje met een redacteur zullen ongeveer een uurtje van je tijd in beslag nemen. In je aanmelding kun je aangeven of je in de ochtend of in de middag aanwezig kunt zijn. Wil je jezelf aanmelden voor Motorleven of heb je nog vragen? Mail dan even naar redactie@moto73.nl.

Graag tot dan!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.