zaterdag 20 april 2024

Voor onze rubriek ‘Motorleven’ in MOTO73 zijn wij op zoek naar kandidaten!

UPDATE: DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN. IEDEREEN BEDANKT VOOR DE INZENDINGEN! WE HADDEN WEL TWEE DAGEN KUNNEN VULLEN 🙂

Voor onze rubriek ‘Motorleven’ in MOTO73 zijn wij op zoek naar kandidaten! Vind jij het leuk om met jouw motor op vrijdag 6 september naar onze MotorNL-mancave in Hilversum te komen om daar door een professionele fotograaf op de foto te worden gezet met jouw motor? Meld je dan nu aan. Opgeven kan door een mail te sturen naar: redactie@moto73.nl.

In Hilversum word je ontvangen door onze redactie met een kop koffie of thee met daarbij wat lekkers! Het fotograferen en het korte praatje met een redacteur zullen ongeveer een uurtje van je tijd in beslag nemen. In je aanmelding kun je aangeven of je in de ochtend of in de middag aanwezig kunt zijn. Wil je jezelf aanmelden voor Motorleven of heb je nog vragen? Mail dan even naar redactie@moto73.nl.

Graag tot dan!

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen