Vrouwen opgelet!

Op 29 mei wordt een motorevenement gehouden voor Pink Ribbon. Dit evenement vindt plaats op de Polderpoort in Vlaardingen. Het evenement is vooral gericht op vrouwen, maar iedereen is welkom.

De dag wordt gevuld met een motorroute, picknick, kraampjes met motorspullen, een loterij en vermaak voor de kinderen. Er is een modeshow met de nieuwste motorkleding en er is een pinkwasstraat! Aantrekkelijke mannen zullen jouw motor wassen terwijl jij van de dag geniet.
 
Kom je binnenkort vrouwen in motorpakken tegen met trossen ballonnen? Voor een euro laat je een ballon op met een wenskaart. Al het opgehaalde geld gaat naar Pink Ribbon. Ook wordt er deze dag even stilgestaan bij hoe je jezelf het best kan controleren op borstkanker.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.