Weer geen overtredingen op de dijk

Onder het motto ‘gedragen of wegblijven’ heeft de politie zondag tussen 8.00 en 16.00 uur evenals vorige weekenden op diverse dijklocaties binnen het district de Waarden gecontroleerd op het gedrag van motorrijders. Het was wederom opvallend rustig.

Ieder jaar komen er klachten van dijkbewoners binnen bij politie en gemeenten over het weggedrag van motorrijders, maar ook andere weggebruikers zoals automobilisten en groepen wielrenners. Daarom werd besloten weken extrasnelheidscontroles en geluidsmetingen uit te voeren op de dijken in het rivierengebied. Alleen die controles blijken helemaal niet nodig te zijn…

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.