maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Weer geen overtredingen op de dijk

Onder het motto ‘gedragen of wegblijven’ heeft de politie zondag tussen 8.00 en 16.00 uur evenals vorige weekenden op diverse dijklocaties binnen het district de Waarden gecontroleerd op het gedrag van motorrijders. Het was wederom opvallend rustig.

Ieder jaar komen er klachten van dijkbewoners binnen bij politie en gemeenten over het weggedrag van motorrijders, maar ook andere weggebruikers zoals automobilisten en groepen wielrenners. Daarom werd besloten weken extrasnelheidscontroles en geluidsmetingen uit te voeren op de dijken in het rivierengebied. Alleen die controles blijken helemaal niet nodig te zijn…

Foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen