Welkom op de communitysite van Promotor.nl

community

Pas de eerste steen van de Promotor Community is gelegd, want we zijn nog lang niet klaar. Gaandeweg het jaar voegen we op gezette tijden nieuwe functionaliteiten toe die je op een community site mag verwachten.

Dat Promotor.nl er anders uitziet, zag je meteen. Keek je wat langer, viel het je ook op dat sommige contentrubrieken (tests, routes) exclusief voor leden zijn. De komende maanden kun je die content nog raadplegen door een – gratis – login aan te maken. Later dit jaar koppelen we toegang tot de content in het ledendomein van de site aan het Promotor-abonnement. Maar zover zijn we nog niet. Dus snuffel de komende tijd onbeperkt rond op Promotor.nl.

‘Oude’ content

Regelmatige bezoekers van Promotor.nl zal opvallen dat nog lang niet alle content op de site staat. Klopt, en daar werken we hard aan. Vrije momenten tussen de dagelijkse werkzaamheden door, grijpen we aan om een oude test online te zetten. Of routes, interessante interviews, klassiekers etc.

Wij zijn Promotor!

Onder de nieuwe slogan ‘Wij zijn Promotor’ kun je op de site nu al zelf berichten plaatsen en die van anderen liken, zoals bekend van Facebook. In de nabije toekomst kun je ook lid worden van een groep (community) of deze zelf aanmaken, evenementen plaatsen, advertenties plaatsen en zelf blogs schrijven.

Vooralsnog wensen we je veel plezier met de vernieuwde Promotor site.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.