13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Welkom op de communitysite van Promotor.nl

community

Pas de eerste steen van de Promotor Community is gelegd, want we zijn nog lang niet klaar. Gaandeweg het jaar voegen we op gezette tijden nieuwe functionaliteiten toe die je op een community site mag verwachten.

Dat Prowww.motor.nl er anders uitziet, zag je meteen. Keek je wat langer, viel het je ook op dat sommige contentrubrieken (tests, routes) exclusief voor leden zijn. De komende maanden kun je die content nog raadplegen door een – gratis – login aan te maken. Later dit jaar koppelen we toegang tot de content in het ledendomein van de site aan het Promotor-abonnement. Maar zover zijn we nog niet. Dus snuffel de komende tijd onbeperkt rond op Prowww.motor.nl.

‘Oude’ content

Regelmatige bezoekers van Prowww.motor.nl zal opvallen dat nog lang niet alle content op de site staat. Klopt, en daar werken we hard aan. Vrije momenten tussen de dagelijkse werkzaamheden door, grijpen we aan om een oude test online te zetten. Of routes, interessante interviews, klassiekers etc.

Wij zijn Promotor!

Onder de nieuwe slogan ‘Wij zijn Promotor’ kun je op de site nu al zelf berichten plaatsen en die van anderen liken, zoals bekend van Facebook. In de nabije toekomst kun je ook lid worden van een groep (community) of deze zelf aanmaken, evenementen plaatsen, advertenties plaatsen en zelf blogs schrijven.

Vooralsnog wensen we je veel plezier met de vernieuwde Promotor site.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen