maandag 11 december 2023

Wij gaan controleren!

Zo begint het bericht op Facebook van de Politie Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Aankomende zondag 31 mei en maandag 1 juni 2020 is het pinksterweekend. Het wordt zonnig en warm. De temperatuur ligt waarschijnlijk tussen de 20 en 25 graden. Dus prima weer voor een motortocht!

Veel inwoners van de Kennemer-kust ervaren geluidsoverlast van motoren. De politie krijgt veel veel klachten binnen. Vanwege de vele klachten wordt er dit pinksterweekend actief door de politie gecontroleerd op geluidsoverlast en asociaal rijgedrag van motorrijders.

Niets aan de hand

Als je een tochtje langs de kust maakt en je houdt je aan de verkeersregels en met je uitlaat is niets mis, is er niks aan de hand. Dan zul je bovenstaand bericht niet eens gelezen hebben, want het is niet voor jou bedoeld.

Voorkom een boete!

Maar heb je een motor waarvan je weet dat de uitlaat niet door de beugel kan, raden wij je aan niet langs de Kennemer-kust te rijden. Nog beter: schroef de originele uitlaat er weer op of zet dB-killers in je lawaaipijp. Je voorkomt daarmee geheid een boete. En nog belangrijker: je zorgt er voor dat motorrijders tot in de verre toekomst langs de Kennemer-kus kunnen rijden. Wat is je dat waard?

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen