Wij zoeken met spoed motortesters!

Op vrijdag 19 april testen wij de Kawasaki Versys 1000 SE. En daar kunnen wij wel wat hulp bij gebruiken.

Voor een uitgebreide lezerstest op 19 april hebben we in Hilversum vijf nieuwe Kawasaki Versys’ 1000 klaar staan. Het betreffen vier SE-versies en één standaard uitvoering.

Om deze nieuwe Kawasaki’s grondig te testen, zoeken we motorrijders die minimaal 7.000 km per jaar rijden en dat doen op een van onderstaande motoren:

  • Kawasaki Versys 650
  • Suzuki V-Strom 1000
  • Suzukli V-Strom 650
  • Triumph Tiger 800
  • BMW F800 & 850 GS
  • Yamaha 900 Tracer GT

Voorlopig programma

08.00: ontbijt in Hilversum
09.00: start lezerstest over toeristische route
12.30: lunch
13.30: vervolg lezerstest
16.00: aankomst in Hilversum

Rijd jij op een van deze motoren én heb je tijd en zin om op 19 april uitgebreid kennis te maken met de Kawasaki Versys 1000 (SE)? Vul dan snel onderstaand formulier in!

Geen velden gevonden.
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?