zondag 19 mei 2024

Winnaar bekend: Win 4 overnachtingen voor 2 personen in een MoHo-hotel naar keuze!

De winnaar van onze Moho-hotel prijsvraag is bekend: Huub Smits. Uiteraard willen we Huub vanuit MotorNL en Moho-hotels van harte feliciteren met zijn prijs: 4 overnachtingen voor twee personen in het hotel van zijn keuze. Huub koos zelf voor het Landhotel Neuhof in het Beierse Woud.

Huub, we nemen persoonlijk contact met je op!

We vroegen alle deelnemers de volgende vragen:

  • Vraag 1: In welke landen vind je MoHo-hotels?
  • Vraag 2: In welk MoHo-hotel zou jij het liefste deze 4 nachten gratis overnachten en waarom?

Kijk voor meer info op moho.info/nl/

Deelnemen kon tot zondag 16 augustus. In de MotorNL nieuwsbrief van 20 augustus zullen we de winnaar bekendmaken. We benaderen je persoonlijk op het opgegeven mailadres, zorg dus dat je het juiste adres opgeeft en je mailbox in de gaten houdt.

Disclaimer: De prijs kan alleen in overleg ingepland worden bij het geselecteerde hotel en op basis van beschikbaarheid in 2020. De winnaar dient eventueel andere reisdata te kiezen. Het is niet mogelijk van MoHo-hotel te wisselen, de prijs over te dragen aan iemand anders of in geld uitgekeerd te krijgen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen