Winnaar bekend: Win 4 overnachtingen voor 2 personen in een MoHo-hotel naar keuze!

De winnaar van onze Moho-hotel prijsvraag is bekend: Huub Smits. Uiteraard willen we Huub vanuit MotorNL en Moho-hotels van harte feliciteren met zijn prijs: 4 overnachtingen voor twee personen in het hotel van zijn keuze. Huub koos zelf voor het Landhotel Neuhof in het Beierse Woud.

Huub, we nemen persoonlijk contact met je op!

We vroegen alle deelnemers de volgende vragen:

  • Vraag 1: In welke landen vind je MoHo-hotels?
  • Vraag 2: In welk MoHo-hotel zou jij het liefste deze 4 nachten gratis overnachten en waarom?

Kijk voor meer info op moho.info/nl/

Deelnemen kon tot zondag 16 augustus. In de MotorNL nieuwsbrief van 20 augustus zullen we de winnaar bekendmaken. We benaderen je persoonlijk op het opgegeven mailadres, zorg dus dat je het juiste adres opgeeft en je mailbox in de gaten houdt.

Disclaimer: De prijs kan alleen in overleg ingepland worden bij het geselecteerde hotel en op basis van beschikbaarheid in 2020. De winnaar dient eventueel andere reisdata te kiezen. Het is niet mogelijk van MoHo-hotel te wisselen, de prijs over te dragen aan iemand anders of in geld uitgekeerd te krijgen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.