Win een volledig verzorgde trainingsdag van Erik Eggens

Bij het horen van de naam Erik Eggens gaan bij velen onder ons waarschijnlijk direct de gedachten terug naar de jaren ’90 en naar het begin van deze eeuw. ‘Eggy’ werd in die periode liefst zes keer Nederlands kampioen en eindigde in 2001 zelfs als derde in het Wereldkampioenschap 125cc. Alsjeblieft!

Begin dit jaar is hij samen zijn vrouw Ursula zijn eigen bedrijf BY EGGENS gestart, een bedrijf dat gericht is op sport en bewegen en gezondheid. Het aanbod bestaat onder andere uit personal training of sportworkouts. Speciaal voor motorsporters worden er specifieke buitentrainingen aangeboden. Op dit moment zijn deze trainingen uiteraard alleen toegankelijk voor jeugd in de leeftijd 12-17 jaar, maar zodra het mag worden deze trainingen ook voor volwassenen aangeboden. 

Foto Guus van Goethem

Een gratis online workout

Geheel in de geest van deze tijd kun je met Eggens ook thuis trainen, via een speciale live verbinding. De deelnemers zijn voor Eggens te zien op een groot scherm en zo kan hij perfect op afstand coachen. Als lid van Motor.NL (MOTO73, Promotor of Digitaal) kun je gratis én vrijblijvend een online thuisworkout van Erik Eggens volgen. Stuur daarvoor een e-mail naar info@byeggens.nl o.v.v. gratis online thuis workout Motor.NL.

Geheel verzorgde trainingsdag

Maar het kan nog veel mooier! Want je maakt als abonnee van MotorNL ook kans op een geheel verzorgde trainingsdag door Erik Eggens! We gaan, zodra het mag, op bezoek bij BY EGGENS in het mooie Halle in de nog mooiere Achterhoek. Op het programma staat een voor motorrijders specifiek samengestelde fysieke training. Net zo mooi is dat Erik ook vertelt over zijn carrière, trainingen en over het motorrijden in het algemeen. Geheel in stijl sluiten we de dag af met een stuk motorrijden, waarbij Erik en Ursula ons de mooiste plekjes van de Achterhoek laten zien. Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in.

LET OP: deze actie is alleen voor MotorNL-leden!

Foto Guus van Goethem.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.