Win Zwarte Cross-pizzacoupons

Wat?! Met MOTO73 kans maken op een Wagner-pizza in de vorm van een tandwiel, hart, vredesteken of bloem? Op de Zwarte Cross kan het. De pizza mag je tijdens dit driedaagse festival namelijk zelf ophalen bij de Zwarte Cross. Hoofdsponsor Wagner stelt drie keer twee kaarten voor de zaterdag beschikbaar, inclusief pizza. De lekkerste prijs van het jaar! Een dagje Zwarte Cross inclusief pizza, wie wil dat nou niet… Het enige dat je hoeft te doen is het formulier in te vullen! Eet smakelijk!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.