Winterklus: maak van je tank een helikopter

Er wordt veel afgegeven op social media. Dat het politieke processen verstoort. Dat je een verkeerd beeld krijgt van mensen. Dat het is geïnfecteerd met nepnieuws. Maar het is ook een bron van vermaak. Zoals deze video op YouTube: Maak van je brandstoftank een helikopter. Lijkt ons prachtige winterklus. Doe jij mee?

Maak van je tank een helikopter

Ergens einde winter/begin voorjaar 2021 zullen we resultaten delen: redactie@motor.nl.

Indien je andere plannen hebt deze winter is de video alsnog de moeite waard om te checken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?