Yamaha maakt nieuwe prijzen voor 2022 bekend

Yamaha Motor Europe heeft de adviesprijzen voor modeljaar 2022 bekendgemaakt. Het brede en veelzijdige (nieuwe) productgamma in combinatie met de zeer scherpe prijsstellingen beloven weer een succesvol verkoopjaar voor Yamaha.

Yamaha XSR900

Een van de meest opwindende modellen in de Yamaha line-up is de compleet vernieuwde XSR900. Het pure en doelgerichte ontwerp biedt rijders een unieke mix van tijdloze sportieve styling en verwijzingen naar de legendarische Yamaha-racemotoren uit de jaren ’80, herkenbaar aan het Deltabox-frame. De XSR900 combineert hoogwaardige details en eersteklas componenten, in een vooruitstrevend en grensverleggend Sport Heritage-model.

  • De XSR900 heb je in je garage staan vanaf € 11.999,-.

Yamaha TMAX

Ook in het motorscooter-segment zet Yamaha volgend jaar weer de toon. Al 20 jaar is de TMAX Europa’s meest succesvolle motorscooter en met het radicaal nieuwe ontwerp, geïnspireerd op de supersport, is die hegemonie weer voor vele jaren verzekerd. De TMAX kreeg voor 2022 nieuw, compacter kuipwerk, een krachtig 560 cc EU5-motorblok en verbeterde vering en velgen, voor (nog) sportiever rijgedrag. Daarnaast heeft de TMAX o.a. een toonaangevend 7-inch TFT-kleurenscherm met volledige smartphone-connectiviteit, verbeterde ergonomie en een elektrisch verstelbaar windscherm.

  • De TMAX staat voor € 13.999,- bij de Yamaha-dealer.

Yamaha MT-10 en MT10-SP

In het Hyper Naked segment is de gloednieuwe MT-10 de onbetwiste koning. De van de R1 afgeleide 998 cc CP4-motor combineert indrukwekkend hoogtoerig vermogen met een waanzinnig koppel. Onder andere een Brembo radiale hoofdcilinder, een Quick Shift System voor op- en terugschakelen en een 6-assige IMU met volledige suite voor rijhulpmiddelen helpen rijders om al dat geweld zinvol toe te passen.

  • De prijs van de MT-10 en de prijs van de nog exclusievere MT-10 SP worden begin 2022 bekendgemaakt.

Prijzen van andere Yamaha-modellen

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?