donderdag 25 april 2024

Yamaha Outdoor Days

Yamaha houdt zondag 29 juli en zondag 12 augustus een nieuw evenement onder de noemer Yamaha Outdoor Days. Plaats van handeling van deze familiedagen is het bekende all Sports Resort in Maurik (bij Tiel). Je kunt deze dagen kiezen uit twee arrangementen: Family en Powered Sports.

Het Family arrangement bestaat uit de onderdelen Yamaha Junior Riding Experience en Yamaha Junior Rib Rally Experience. Daarnaast zijn er springkussens, is er een touwladderparcours, kun je varen met sloepen, bestaat er de mogelijkheid om mee te varen met één van de wedstrijd Rib’s uitgerust met een 250pk buitenboordmotor en zijn er nog volop andere activiteiten. De kosten voor het Family arrangement zijn 12,50 euro per persoon per dag.

Het Powered Sports arrangement is het uitgebreide arrangement. Naast het Family arrangement heeft het Powered Sports arrangement de volgende extra onderdelen: Yamaha Demo Experience, een Motocross & ATV Masterclass en de WaveRunner & SuperJet Experience. De kosten hiervan zijn 37,50 euro per persoon per dag.

Kijk voor meer informatie op www.yamaha-www.motor.nl/outdoordays.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen