Yamaha Outdoor Days

Yamaha houdt zondag 29 juli en zondag 12 augustus een nieuw evenement onder de noemer Yamaha Outdoor Days. Plaats van handeling van deze familiedagen is het bekende all Sports Resort in Maurik (bij Tiel). Je kunt deze dagen kiezen uit twee arrangementen: Family en Powered Sports.

Het Family arrangement bestaat uit de onderdelen Yamaha Junior Riding Experience en Yamaha Junior Rib Rally Experience. Daarnaast zijn er springkussens, is er een touwladderparcours, kun je varen met sloepen, bestaat er de mogelijkheid om mee te varen met één van de wedstrijd Rib’s uitgerust met een 250pk buitenboordmotor en zijn er nog volop andere activiteiten. De kosten voor het Family arrangement zijn 12,50 euro per persoon per dag.

Het Powered Sports arrangement is het uitgebreide arrangement. Naast het Family arrangement heeft het Powered Sports arrangement de volgende extra onderdelen: Yamaha Demo Experience, een Motocross & ATV Masterclass en de WaveRunner & SuperJet Experience. De kosten hiervan zijn 37,50 euro per persoon per dag.

Kijk voor meer informatie op www.yamaha-motor.nl/outdoordays.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?