dinsdag 23 juli 2024

Yamaha Ténéré 700 schittert op Sardinië

Yamaha Motor is dit jaar opnieuw officieel partner van de Swank Rally in Sardinië! De Ténéré 700 World Raid GYTR motor vond een terrein vol uitdagingen, routes en obstakels die perfect waren om zijn mogelijkheden ten volle te benutten. Vijf dagen lang gaf het alle rijders de kans om onbeperkt plezier te beleven.

Yamaha maakte gebruik van het evenement om te praten met Emanuele Vignali, R&D-ingenieur bij Yamaha Motor, over de unieke kenmerken van de motor.

Ontdek meer over de motor in de onderstaande video, in het Italiaans, waarvoor je ondertiteling kunt toevoegen voor een beter begrip.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen