Yamaha’s driewielige concept

Da’s nog eens andere koek dan de TriCity en de rest van de driewielbrigade!

De 01GEN is naar Yamaha’s eigen zeggen een multi wheel ‘on&off crosover”, waarbij zowel de weg als het terrein bedwongen kunnen worden, iets wat de allroad-met-drie-wielen ook absoluut uitstraalt. En daarmee is het conceptmodel eigenlijk ook wel beschreven; een allroad met drie wielen.

Als je dan toch weer een driewieler wilt rijden, dan maar een hele gave nietwaar? We zijn benieuwd…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?