Zondagmorgenfilm: spring maar achterop!

De naam Jim Farley zegt jullie waarschijnlijk niets, maar hij is toch echt de CEO van de Ford Motor Company. En goede vriend van Wayne Rainey, een van de mannen achter de MotoAmerica Series dat wij nog altijd beter kennen als het AMA Superbike. Als verrassing regelde Wayne een ritje achterop een Suzuki voor Jim. Alleen al vanwege Road America, een waanzinnig circuit, is dit meer dan de moeite waard om te bekijken!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?