zondag 29 januari 2023

Kawasaki VN800 Drifter – Marathonmotor

Je vindt het geweldig of je vindt het helemaal niks. Zo omschrijft Auréle Pauw zijn Kawasaki VN800 Drifter, die er uit ziet als een naoorlogse Indian Chief. Uiteraard vindt hij zijn eigen creatie geweldig. Niet alleen om naar te kijken, maar vooral ook om ermee te rijden. Liefst in bergachtige streken waar hij met de kolossaal ogende Drifter verrassend goed uit de voeten kan. Daarnaast laat de Kawasaki zich wat betreft betrouwbaarheid gelden als de beste. In 1995, Auréle Pauw was...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Peter van der Sanden
Sinds 2004 is Marathonmotor een vaste rubriek in Moto73 van Peter van der Sanden, waarbij het gaat over motoren die al flink wat kilometers hebben afgelegd en waarvan de historie grotendeels bekend is. Bij Van Sleeuwen Motoren aan de Antoniusstraat 60 in Volkel (Moto73 expert) worden deze motoren aan een uitgebreide technische inspectie onderworpen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen