dinsdag 23 juli 2024

Op bezoek bij Priscilla en Henk van Blue Bull: V-Twin Service, V-Twin sfeer!

In Polsbroek, iets ten zuidwesten van Utrecht is het motorbedrijf Blue Bull gevestigd. Eigenaren Priscilla en haar man Henk zijn de zaak in 2012 begonnen, nadat Henk zijn autobedrijf had verkocht. “Motoren en dan vooral Harleys, waren altijd al onze hobby. Nu is het ons bedrijf!”

In 2015 vonden Priscilla en Henk een geschikt bedrijfspand en dat werd opmerkelijk sfeervol ingericht. De zaak binnenlopend is het meer een gezellige huiskamer waar motoren in staan, dan een bedrijfsruimte.

V-Twins

Enkele rijen motoren staan te glimmen. Sommigen zijn voor de verkoop, anderen zijn van klanten en ook de Harleys van Priscilla en Henk staan er te pronken. Priscilla roept lachend vanachter haar balie: “Je ziet zeker gelijk welke van mij is he?!” De houten balie, het gezellige zitje met leren banken en de vele decoraties geven een leuke sfeer. “Service is voor ons heel belangrijk”, aldus Priscilla, die verklaart dat haar man Henk ‘het sleutelgedeelte’ op zich neemt, en dat zij ‘de rest’ doet. “We zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud, voornamelijk van V-Twins. Natuurlijk veel Harleys, maar ook bijvoorbeeld Suzuki en Honda met een V-twin blok. We werken samen met twee parttimers en willen gewoon een goede en leuke motorzaak zijn, met de best mogelijke service voor onze klanten.”

Customizen

In de zaak worden helmen, kleding en accessoires van alle bekende grote leveranciers verkocht. “Alles is leverbaar”, zegt Priscilla. In de grote werkplaats, waar een enorme muurschildering de aandacht trekt, staan diverse motoren. “Reparatie en onderhoud, maar ook customizen doen we volop”, verklaart Henk, die juist een stuur op een motor monteert. “Wij vinden het heel belangrijk om met iedereen een goede relatie op te bouwen, zowel met klanten als ook met andere bedrijven. We werken regelmatig samen en dat gaat uitstekend, we hebben allemaal onze eigen klantenkring.”

Marathonmotor Harley-Davidson XLH 883 Sportster: een Sportster in BSA-outfit

Welkom

Naast de fysieke winkel heeft Blue Bull ook een uitgebreide webshop waar je van alles kunt bestellen. “Maar uiteraard is iedereen van harte welkom om even langs te komen,” aldus Priscilla. “Gezelligheid is voor ons belangrijk, er komen ook vaak tourritten langs die bij ons een koffiestop houden en wij organiseren ook regelmatig een Open Dag. Iedereen is welkom, dus kom eens langs!”

Tekst en fotografie: Onno “Berserk” Wieringa

Goed om te weten

Contact: Blue Bull BV, Dorp 50, 3415 PG Polsbroek
Mobiel: +31(0) 6 47461864
Telefoon: +31(0) 182 60 35 93
Website: www.blue-bull.nl
Email: info@blue-bull.nl
Sinds: 2012
Eigenaar / Bedrijfsleider: Henk en Priscilla
Aantal personeel: 2 en twee parttimers
Specialisme: onderhoud en reparatie aan V-Twins
Custombouw: jazeker!
Accessoires: ja, alle bekende leveranciers
Kledinghoek: ja
Visie op de markt: het gaat goed, het is een groeiende markt
Doelgroep: motorrijders met passie
Beurzen: Bigtwin Bikeshow
Bijzondere activiteiten: Open Dagen. Veel tourritten eindigen bij ons en dan verzorgen wij BBQ.
Ophaalservice: ja
Winterstalling: ja
Service/Reparatie/Restauratie/Revisie/Tuning – Welke types-merken-bouwjaren? Alle merken met een dikke V-twin, eigenlijk alles vanaf Shovelhead tot heden
Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 20.00
Vrijdag: 09.00 – 20.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen