zondag 21 april 2024

Samen op pad met kortingen voor RIDERS Leden

Als motorrijder wil je eropuit, samen genieten en de leukste ervaringen meemaken. Speciaal voor clubleden van RIDERS organiseren we verschillende evenementen. Zo nodigen we je gratis uit voor het Mega MotorTreffen: een te gek motorevenement in het Autotron Rosmalen. Daarnaast krijg je korting op clubtochten én krijg je daar een extra attentie bij de start. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan de vrijblijvende TankTasTochten.

Wist je dat we ook een clubhuis hebben? Garage29 in Hilversum is speciaal ingericht voor leuke ‘Bikers Fridays’ clubavonden en als startpunt voor exclusieve motor testevents waar clubleden voorrang krijgen op de inschrijving.

Ook regelen we goede deals voor andere landelijke motorevenementen. Zo kun je met 50% korting naar de Ducati Club Race, wat een bomvol raceprogramma heeft (spoiler-alert: ze hebben naast de Ducati-klassen ook veel klassiekerraces, zijspanraces etc.). Onderstaande evenementen zijn reeds bevestigd voor 2023. We blijven continue landelijke motorevenementen toevoegen aan de kalender, mét een goed aanbod voor clubleden. Zo kan het zomaar zijn dat je straks als clublid met korting naar de MotoGP of naar een ander te gek motorevenement kunt gaan. Via de speciale clubnieuwsbrief word je hiervan op de hoogte gebracht.

Mega MotorTreffen 2023 | Gratis ipv €10,-

Autotron Rosmalen

Clubleden zijn gratis welkom.
Niet-leden en introducees kunnen voor € 10,- een ticket kopen in de voorverkoop.

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, komt terug in 2023!
Ook volgend jaar kun je weer testrijden op honderd nieuwe motormodellen en is er een flink showprogramma. Daarnaast natuurlijk goede horeca en een veilige motorparking.

Jong en oud is welkom! Clubleden kunnen een gratis ticket tegemoet zien. Niet-leden kunnen via de voorverkoop een ticket aanschaffen.

Er is een speciale RIDERS Lounge, waar clubleden gratis drinks kunnen krijgen!

megamotortreffen

Ducati Club Race 2023 | 50% Korting €7,50 ipv €15,-

Wat op 26 oktober 1979 begon met een groep van 10 deelnemers op het circuit van Zolder is 42 jaar later uitgegroeid tot het grootste amateur race-evenement van Europa. De Internationale Ducati Club Race laat jaarlijks ruim 400 deelnemers aan de start van het TT Circuit Assen verschijnen.

Clubleden + introducee krijgen 50% korting op de bezoekersentree.
Toegangsticket € 15,00 -> € 7,50
Het toegangsticket is het gehele weekend geldig.

Deelnemers
Je kunt ook op de baan deelnemen aan dit evenement.

Meer informatie vind je op ducaticlubrace.nl

ducati club race

Clubtochten | €10,- korting

Jaarlijks organiseren we driemaal een all-inclusive toertocht. In het voorjaar rijden we de Primavera tocht, net voor de zomervakantie de Zomertocht en in het najaar de KouwePotenTocht. Alle drie de tochten krijgen een uniek thema, waarbij een spetterende route wordt bedacht. Vaak zo’n 200-250km. We rijden dus niet zomaar een route, maar inspireren je door nieuwe wegen te laten ontdekken, ook in gebieden waar je al bekend bent.

All-inclusive betekent ook echt volledig verzorgt. De ontvangst is met koffie en gebak (of iets anders lekkers), verder krijg je een goede lunch en uitmuntend diner. De routes worden kant en klaar in verschillende navigatiebestanden naar je toegestuurd, zodat je goed voorbereid aan de clubtocht kunt beginnen. Je zal niets tekortkomen, want wij weten al 25 jaar wat motorrijders in beweging brengt.

Prijs: van € 65,- voor € 55,-. Clubleden krijgen daarnaast een extra attentie bij de start.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus hou de data alvast vrij in je agenda.

Planning
Primavera tocht: zaterdag 29 april 2023
Zomertocht: zaterdag 17 juni 2023
KouwePotenTocht: zaterdag 28 oktober 2023

TankTasTochten

Deelname aan de TankTasTochten is gratis.

Je hoeft je van tevoren ook niet in te schrijven. Samen motorrijden en genieten van een prachtige route!

Planning
TTT #1 Hanzesteden
TTT #2 Bergen op Zoom
TTT #3 Friese Middelzee
TTT #4 Bourgondisch toeren in Brabant
TTT #5 Pontjes Maas en Waal

Motormaatje.nl | Gratis inbegrepen ipv €30,- p.j.

Motorrijden is leuk, maar samen motorrijden is nog leuker. Ontdek het plezier van samen toeren. Met een account op Motormaatje.nl kun je jezelf inschrijven voor de leukste toerritten die Motormaatjes voor jou organiseren. Zo leer je nieuwe vrienden kennen, waarmee je samen op pad gaat.

Uiteraard kun je ook zelf een toertocht organiseren, waar andere motorrijders zich voor in kunnen schrijven. Samen toeren, samen op een terrasje, samen een lang weekend de Eifel in of samen een week naar de Dolomieten. De beste ingrediënten om vrienden te maken. Of je nu een Kawasaki hebt, een Honda, of een BMW. Vrouw of man, oud of jong. Motormaatje is echt voor iedereen.

In je RIDERS lidmaatschap zit ook een Motormaatje-account. Niets staat je in de weg om nieuwe mensen te ontmoeten. Check Motormaatje.nl voor alle toerritten, er is er vast en zeker ook één in jouw regio.

motormaatje

Garage29, het clubhuis van RIDERS. Iedereen is hier welkom om samen te komen. Daarbij worden door het jaar heen exclusieve events voor clubleden georganiseerd. Wij brengen motorrijders graag samen in verbinding, want motorrijden hoef je nooit alleen te doen. Kom naar deze gezellige evenementen en leer andere clubleden kennen.

Bikers Fridays
Gezellige clubavonden met een thema en activiteit. Dat kan een navigatieworkshop zijn, een toerrit door ’t Gooi, of een technische workshop. In ieder geval altijd in combinatie met gezelligheid, eten & drinken en muziek.

Testevents
Tienmaal per jaar organiseren we vanuit Garage29 een merk-gebonden testevent. Heel simpel: wij regelen een lading splinternieuwe motoren en nodigen clubleden uit om deze een dag te komen testen. Dat varieert van de KTM Adventure-lijn, tot Honda CB-modellen, maar ook Harley-Davidsons, Yamaha’s en tal van andere merken komen aan bod. Samen met een redacteur, fotograaf en videoproducent ga je op pad. Je mening leggen we vast, zodat je andere motorrijders kunt inspireren met jouw ervaring. Clubleden krijgen altijd voorrang op de inschrijvingen!